Trešdiena, 24.aprīlis

redeem Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

arrow_right_alt Latvijā \ Rīgā

Kādi satiksmes ierobežojumi Lāčplēša dienā noteikti Rīgā?

© Emīls Desjatņikovs/ F64 Photo Agency

Lai iedzīvotāji netraucēti varētu piedalīties tradicionālajā svecīšu nolikšanā pie Rīgas pils, arī šogad 11.novembrī, Lāčplēša dienas vakarā no plkst.18.00 līdz 24.00 tiks slēgta transportlīdzekļu satiksme 11.novembra krastmalas posmā no Akmens tilta līdz Muitas ielai.

11.novembrī no plkst.13.50 līdz pasākuma beigām tiks slēgta transportlīdzekļu satiksme pie Rīgas pils, Pils laukuma un Muitas ielas krustojumā, Pils laukuma un Torņa ielas krustojumā (pie Latvijas bankas), kā arī Pils laukuma un Citadeles ielas krustojumā.

11.novembrī no plkst. 17.00 līdz 24.00 būs slēgta transportlīdzekļu satiksme arī Kaļķu ielas posmā no 11.novembra krastmalas līdz Rātslaukumam.

Emīls Desjatņikovs/ F64 Photo Agency

Sakarā ar Lāčplēša dienas pasākumiem 11.novembrī aizliegs transportlīdzekļu apstāšanos un stāvēšanu:

- 11.novembra krastmalas labajā pusē, posmā no Akmens tilta līdz Vanšu tiltam;

- no plkst.6.00 līdz plkst. 12.00 Aizsaules ielas abās pusēs, Varoņu ielas labajā pusē, posmā no Aizsaules ielas līdz ēkai Varoņu ielā 3A (pie Rīgas Brāļu kapiem), kā arī autostāvvietā pie I Meža kapiem Aizsaules ielā;

- no 10.novembra plkst.20.00 līdz 11.novembrim plkst.14.00 Aspazijas bulvāra abās pusēs, posmā no Teātra ielas līdz Kaļķu ielai un Zigfrīda Annas Meierovica bulvāra abās pusēs, posmā no Kaļķu ielas līdz Smilšu ielai.