TOP 6 Rīgas restorāni, kur nobaudīt mūsdienu Latvijas virtuves gardumus

2.lapa

facebook.com/ Valtera Restorāns

"Valtera restorāns"

Ja vēlaties izbaudīt Latvijas lauku vidi, viesmīlību un ēdienus, kas gatavoti no sezonālajiem Latvijas produktiem - ir vērts paviesoties "Valtera restorānā". Šeit mierīgā atmosfērā baudāmi gardi mūsdienīgas latviešu virtuves ēdieni.

Ēdienkartes pamatā ir tikai Latvijas lauku produkti: piens, dārzeņi, gaļa, zivis, augļi un medījumi, kas nāk no vietējām zemnieku saimniecībām. Vienīgais, kas te nav no Latvijas, ir sāls, kafija un pipari. Ēdienkarte pastāvīgi mainās atbilstoši tam, ko attiecīgajā sezonā zemnieki var piedāvāt. Restorānā gatavotie ēdieni, iespējams, nepārsteigs ar ko eksotisku, bet iepriecinās ikvienu, kuram patīk izbaudīt autentisku vietējo ēdienu, kas tiek pasniegts ne vien uz šķīvjiem, bet arī uz Latvijas koka, keramikas, akmeņiem un citiem dabiskiem materiāliem.

AVOTS: "Live Riga"

Turpinājumu lasi nākamajā lapā