Zināms, kāds ir "Panorama Plaza" ēkas stāvoklis pēc ugunsgrēka

© Gints Ivuškāns/ F64 Photo Agency

Pēc ugunsgrēka "Panorama Plaza" biroju ēkā finanšu pakalpojumu uzņēmums "4finance" atgriezies savās telpās un turpina darbu ierastajā ritmā, informēja uzņēmums.

Izceļoties ugunsgrēkam, "4finance" veica darbinieku evakuāciju. Tāpat uzņēmums nekavējoties veica pamata darbības pārcelšanu uz rezerves biroja telpām citā dislokācijas vietā Rīgā. Šīs telpas ir aprīkotas ar visām nepieciešamajām tehnoloģiskajām iekārtām, lai nodrošinātu nemainīgu pakalpojumu un servisu uzņēmuma klientiem.

Lai realizētu uzņēmuma pārcelšanas procedūru, uzņēmumam ir nepieciešamas mazāk nekā 30 minūtes, pēc kurām visi uzņēmuma procesi turpina ritēt ierastajā gaitā.

Pēc ugunsgrēka un ēkas apskates tika pieņemts lēmums, ka tās stāvoklis vairs neapdraud cilvēku dzīvību un darbiniekiem dota atļauja atgriezties biroja telpās. Ugunsgrēka rezultātā neviens cilvēks nav guvis ievainojumus vai cietis no saskarsmes ar dūmiem.

Jau ziņots, ka Rīgā, Lielirbes ielā vakar izcēlies ugunsgrēks četrstāvu ēkā un no tās evakuēti apmēram 100 cilvēki.

Aptuveni stundas laikā ugunsgrēks tika lokalizēts. Notikuma vietā ēkas trešajā stāvā dega sienu stiprinājums aptuveni 100 kvadrātmetru platībā.