Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Latvijā \ Rīgā

Avārijā apgāžoties "Rīgas satiksmes" autobusam bojā gājuši trīs cilvēki

Vakar, Ķekavas novadā ap plkst.20.40, Baložos Rīgas ielā apgāzies satiksmes autobuss, kā rezultātā gāja bojā trīs cilvēki un vēl četri cieta, informēja Valsts policijas preses pārstāve Linda Neimane-Zobena.

Pēc viņas teiktā 1951.gadā dzimušam vīrietim vadot autobusu "Mercedes Benz" tas nobrauca no ceļa un apgāzās. No gūtajām traumām notikuma vietā mira autobusa vadītājs un divas 1991.gadā dzimušas jaunietes.

Savukārt 1995.gadā dzimušai jaunietei un 1981.gadā dzimušai sievietei mediķi sniedza palīdzību uz vietas. Vēl ceļu satiksmes negadījumā cietušas 1934.gadā un 1960.gadā dzimušas sievietes, kuras ar dažādām traumām nogādātas slimnīcā.

Par notikumu ierosināts kriminālprocess.

Avārijā cietušais ir pašvaldības sabiedriskā transporta uzņēmuma "Rīgas satiksme" 23.maršruta autobuss, aģentūrai LETA apstiprināja "Rīgas satiksmes" preses sekretārs Viktors Zaķis.

Maršrutā "Abrenes iela-Baloži" kursējis 12 metru garais "Mercedes Benz" autobuss.

"Negadījums ir ļoti traģisks. Par notikušā apstākļiem izmeklēšanu veic policija, un gaidīsim ekspertu atzinumu," sacīja Zaķis. "Rīgas satiksmes" pārstāvis pieļāva, ka autobuss varētu būt atjaunojams, bet to varēšot noteikt tikai pēc rūpīgas ekspertīzes.