Lielās talkas ietvaros aicina bez maksas nodot nolietotas auto riepas otrreizējai pārstrādei

Šodien, "Lielās Talkas" dienā "Zaļā josta" un "EKO Osta" aicina visus Latvijas iedzīvotājus, uzņēmumus un it īpaši autoservisus rīkot talku savā garāžā un nodot otrreizējai pārstrādei nevajadzīgās nolietotās auto riepas, rūpējoties par tīru Latvijas vidi.

Nolietotās auto riepas bez maksas tiek pieņemtas gan šodien, gan rīt no plkst. 9. 00 līdz 17.00 divos SIA "EKO Osta" riepu pieņemšanas punktos:

Rīgā, Tvaika ielā 39

Emburgā, pa ceļam no Jelgavas uz Iecavu

Lai atvieglotu un paātrinātu nolietotu riepu pieņemšanas procesu, pirms riepu nogādes pieņemšanas punktā lūdzam sazināties ar SIA "EKO Osta" pārstāvjiem, precizējot riepu nogādes laikus. Šobrīd Rīgas filiālē ir iespējama vienīgi vieglo automobiļu riepu nodošana, savukārt Emburgas filiālē bez maksas tiek pieņemtas gan vieglo, gan smago auto riepas.

Īpaši aicinām šo izdevību izmantot visus autoservisus un divu dienā laikā atbrīvoties no visām uzņēmumā uzkrātajām riepām - ātri, ērti un bez maksas.

Latvijā

Šogad peldēšanas sezona ir oficiāli noslēgusies. Ar katru dienu ūdeņi kļūst aukstāki, un pludmales paliek arvien klusākas, lai gan vēl siltās dienas mūs turpina lutināt. Kā norāda glābēji un mediķi - šī peldēšanas sezona iezīmējas melnās krāsās. Salīdzinot ar pagājušo gadu, Latvijā no ūdenstilpnēm izvilkti vairāk noslīkušo, vēsta TV kanāla 360 raidījums “360 ZIŅneši”.

Svarīgākais