Nedēļas nogalē sāksies remontdarbi vēl vairākās Rīgas ielās

© Dmitrijs Suļžics/ F64 Photo Agency

Nedēļas nogalē sāksies remontdarbi Krišjāņa Valdemāra ielā, Stabu ielā un Mūkusalas ielas satiksmes rotācijas aplī, informēja Rīgas domes Satiksmes departamenta pārstāve Una Ahuna-Ozola.

Valdemāra ielā pie ēkas numur 97 no 9.jūnija līdz 12.jūnijam katru nakti no plkst.21 līdz plkst.6 AS "Rīgas siltums" veiks siltumtīkla izbūves darbus. Ņemot vērā plašo darbu zonu, kas būtiski ierobežotu transporta līdzekļu satiksmi, izbūves darbi tiks veikti nakts stundās. Blakus esošo ēku iedzīvotājiem jārēķinās ar paaugstinātu trokšņu līmeni.

Savukārt Stabu ielas posmā no Avotu ielas līdz Ādmiņu ielai no 9.jūnija līdz 12.jūnijam SIA "Rīgas ūdens" veiks ūdensvada remontdarbus. Transporta līdzekļu vadītājiem šajā posmā jārēķinās ar palēninātu satiksmi.

F64

Tāpat no 9.jūnija saistībā ar Salu tilta kompleksa pārbūvi transportlīdzekļu satiksme tiks ierobežota Mūkusalas ielas satiksmes rotācijas aplī, posmā no degvielas uzpildes stacijas "Neste" līdz tirdzniecības centram "Rīga Plaza". Remontdarbu laikā tiks aizņemta labā braukšanas josla, kā arī sašaurinātas braukšanas joslas Mūkusalas ielā pie Mūkusalas ielas satiksmes rotācijas apļa. Remontdarbi ilgs līdz 1.jūlijam.

Satiksmes departaments atgādina, ka siltumtrases izbūves darbu dēļ ir ierobežota satiksme Brīvības ielā posmā no Bruņinieku ielas krustojuma līdz Pērnavas ielas krustojumam. Brīvības ielas remontdarbu laikā, uz Gaisa tilta pa tramvaja sliedēm centra virzienā, atļauta tikai sabiedriskā transporta kustība. Tāpat remontdarbu laikā no Brīvības ielas ir aizliegts veikt kreiso pagriezienu uz Matīsa ielu. Remontdarbi tiks veikti līdz septembrim.

"Rīgas siltums" līdz 7.jūlijam veiks siltumtrases izbūves darbus arī Hanzas ielas posmā no Vesetas ielas līdz Krišjāņa Valdemāra ielai.

Tāpat ar satiksmes ierobežojumiem līdz 30.jūnijam jārēķinās arī Pulkveža Brieža ielā pie ēkas numur 33, kur notiek lietus ūdens kanalizācijas izbūves darbi un īstenota krustojuma pārbūve.

Minētajos ielu posmos būvdarbi tiek veikti brauktuves vidusdaļā, līdz ar to transportlīdzekļiem ir nodrošināta viena braukšanas josla katrā virzienā.

Pašvaldība atgādina, ka šogad seguma atjaunošanas darbi tiks veikti Brīvības ielā posmā no Lāčplēša ielas līdz Gaisa tiltam, Krišjāņa Valdemāra ielā, Duntes ielā, Elizabetes ielā, Stabu ielā, Dzirnavu ielā, Merķeļa ielā, kā arī Zirņu, Ganu un Lenču ielās.

Latvijā

IZM solītie tūristu tūkstoši uz olimpisko atlasi basketbolā neatbrauca. 5 miljoni iztērēti, bet kļūdas prognozēs neatzīst. Ja pirms olimpiskā turnīra IZM un LBS solīja naudu budžetam, šobrīd atrunājas ar emocijām un patriotismu. Olimpisko atlasi ar pustukšajām tribīnēm un naudas izlietošanas lietderību neviens nevērtēs, vēsta TV raidījums "Nekā personīga".

Svarīgākais