Lielās talkas laikā Iekšlietu sistēmas pārstāvji sakops Ķīšezera krastu

24. aprīlī iekšlietu ministre Linda Mūrniece un Valsts policijas koledžas direktors Aigars Evardsons aicina visus iekšlietu sistēmas darbiniekus piedalīties Lielajā Talkā, kuras laikā tiks sakopta Ķīšezera, kā arī tajā ietekošā kanāla, krastmala, kas robežojas ar Valsts policijas koledžu, Ezermalas ielā.

"Sakopšanas darbi jāsāk ar mūsu tuvāko teritoriju, tāpēc šogad talkot nolēmām Valsts policijas koledžas tuvākajā apkārtnē. Talka ir iespēja visiem pabūt kopā neformālā atmosfērā un paveikt labus darbus. Plecu pie pleca kopā strādās gan topošie policisti, gan tagadējā dienestu un ministrijas vadība, manuprāt, ar to šādi pasākumi ir nenovērtējami," pauž iekšlietu ministre L.Mūrniece.

"Mēs varējām, gribam un varēsim. Dzīvosim un strādāsim tīrā vidē", uzsver A.Evardsons.

Talkas atklāšana plānota plkst.9.00 Valsts policijas koledžas laukumā, ar svinīgu iekšlietu ministres L.Mūrnieces un VP koledžas direktora A.Evardsona uzrunu.

Talkas laikā plānots savākt krastmalā esošos atkritumus un sagrābt pērnās lapas, lai, iestājoties siltam laikam, gan koledžas studenti, gan apkārtējie iedzīvotāji var droši atpūsties sakopta Ķīšezera krastos.

Latvijā

Trešdien, 18. septembrī, Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļa pievienojās Satiksmes drošības vadības biroja Speciālo uzdevumu nodaļas darbiniekiem, lai akcijas “ROADPOL Drošības dienas” laikā kopīgi pievērstu uzmanību dažādiem ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem. Kopīgā pārbaude tika veikta ar policijas netrafarēto transportlīdzekli.