"Rīdzinieka kartes" īpašniekiem jauna privilēģija- atlaide apbedīšanas aģentūrā

© F64

Turpmāk “Rīdzinieka kartes” īpašnieki varēs ar atlaidi izmantot uzņēmumu “Sīkumi.lv”, “Zorb.lv”, “Busunoma.tk”, “ATVADAS” un ”Rīgas Pērle” piedāvātos pakalpojumus.

“Rīdzinieka kartes” lietotāji, reģistrējot “Rīdzinieka karti”, saņems 5% atlaidi preču pasūtījumiem interneta veikalā “Sīkumi.lv” un apbedīšanas aģentūrā “ATVADAS”, savukārt 10% atlaide tiks piemērota “Zorb.lv” pasākumu organizēšanas uzņēmuma pakalpojumiem, “Busunoma.tk” mikroautobusu nomai Rīgā. Kuģis-restorāns “Rīgas Pērle” “Rīdzinieka kartes” lietotājiem piemēros 10 % atlaidi restorāna pakalpojumiem un 5 % atlaidi biļetēm uz pasākumiem.

“Rīdzinieka kartes” lietotājiem tiek piedāvāts plašs atlaižu klāsts, ko iespējams apskatīt “Rīdzinieka kartes” mājaslapā www.ridziniekakarte.lv. Informējam, ka jebkuram uzņēmumam ir iespēja kļūt par sadarbības partneri un piedāvāt atlaidi sava uzņēmuma pakalpojumiem “Rīdzinieka kartes” lietotājiem, nosūtot savu pieteikumu “Rīdzinieka kartes” mājaslapas sadaļā “Partneriem”.

Lai saņemtu “Rīdzinieka karti”, personai jābūt deklarētai Rīgas pilsētā, vai arī tai ir jābūt īpašumam pilsētā. Pieteikšanos var veikt elektroniski mājaslapā www.rigassatiksme.lv sadaļā “Biļetes”, tad “E-talonu veidi” un “Rīdzinieka karte”. Tāpat karti var noformēt arī jebkurā no “Rīgas satiksmes” klientu apkalpošanas centriem.

Plašāku informāciju par „Rīgas satiksmes” piedāvātajiem pakalpojumiem, maršrutu sarakstiem, biļešu veidiem un citiem jaunumiem var saņemt interneta mājaslapā www.rigassatiksme.lv vai sociālajos tīklos „twitter”, „facebook”, „draugiem.lv”.