Pasākumā Uzvaras parkā pārkāpumi nav konstatēti

© Portāls nra.lv

Šodien līdz dienas vidum pasākums Uzvaras parkā noritējis bez starpgadījumiem, informē Valsts policija (VP).

Līdz šim brīdim nav aizturēta neviena persona un nav noformēts neviens administratīvā pārkāpuma protokols. Lai nodrošinātu sabiedrisko kārtību uz vietas strādā policija, ugunsdzēsēji un mediķi.

Jau ziņots, ka parkā par kārtību ir atbildīgi pasākuma organizētāji, kas nepieciešamības gadījumā var piesaistīt Valsts policiju. Savukārt VP atradīsies pie parka. Šāda kārtība bija arī pagājušā gadā.

Šodien Rīgā tiek svinēta tā dēvētā Uzvaras diena, liecina pasākuma organizatoru - biedrības "9maijs.lv" - mājaslapā pieejamā informācija.

Dienas noslēgumā paredzēts salūts.

Šogad pirmo reizi sapulci 9.maijā pieteikusi arī biedrība "Nacionālo karavīru atbalstam". Tā plānota Latviešu strēlnieku laukumā laikā no plkst.15 līdz 19.30. Sapulces mērķis ir atgādināt par 2.Pasaules kara norisi, tā sekām un padomju okupācijas nodarīto kaitējumu.

Latvijā

“Man jau trīs dienas ir slikta dūša. Vemšana, galvassāpes, bezmiegs. Katru dienu, atverot e-pastu, pirmā doma – vai būs atkal jauns paziņojums no CSDD par 350 eiro sodu vai nebūs? Kopā sods jau sakrājies pāri tūkstotim, tuvojas diviem,” asaras valdīdama, man sūdzas kāda satraukta paziņa. Viņa ir izmisumā.

Svarīgākais