Saimnieka nāvi pārcietis suns meklē jaunas mājas

© facebook/ Ulubele

Dzīvnieku patversme "Ulubele" sociālajām medijā facebook vēsta par kādu suni, kuru liktens triecieni nav saudzējuši un viņš jau divus gadus atrodas patversmē.

"Ulubele" raksta: Mani sauc Argo. Gados vairs neesmu jauns un izskats arī visai neveikls. Es dzīvoju patversmē jau divus gadus. Es piedzīvoju sava drauga un saimnieka nāvi.

Jestrumu manās acīs nomainīja viedums, bet sirds nepārstāja mīlēt.
Saimniek! Es sapņoju par to, kā mēs kopā lasām grāmatu, un es cieši piekļaujos taviem ceļiem, kā es gaidu tevi pārnākam no darba, kā mēs nesteidzīgi baudām pastaigu parkā un Tu ļauj man nedaudz padzenāt pīles.
Ja esmu dzīvs, tātad, kādam esmu vajadzīgs?

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FUlubele%2Fposts%2F1274484669255223&width=500" width="500" height="746" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true"></iframe>

Latvijā

Vai “airBaltic” pērk lidmašīnas, lai tās izīrētu citiem? Šāds jautājums sociālajos tīklos sastopams bieži, kopš nacionālā aviokompānija paziņoja, ka no nākamā gada papildu lidmašīnas tiks izīrētas aviācijas gigantam “Lufthansa Group”. Par to, ko šis darījums nozīmē lidsabiedrībai un iedzīvotājiem, plašāk vēsta TV kanāla 360 raidījums “360 ZIŅneši”.