Tirdzniecības centrā Juglā izcēlies ugunsgrēks; satiksme atjaunota

© twitter/ Iveta Daine

Šorīt Rīgā izcēlies paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks tirdzniecības centrā "Jugla". Ugunsgrēka dēļ blakus tirdzniecības centram noteikti arī satiksmes ierobežojumi.

Kā aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) pārstāve Inta Šaboha, izsaukums uz ugunsgrēku sabiedriskā ēkā Juglas krastmalā tika saņemts plkst.7.31. Ierodoties notikuma vietā, VUGD darbinieki konstatēja, ka ēkā deg sporta zāle otrajā stāvā un jumts.

Jau pirms ugunsdzēsēju ierašanās visi cilvēki no degošās ēkas bija evakuēti. Pēc sākotnējās informācijas, neviens cilvēks ugunsnelaimē nav cietis.

Lai gan blakus tirdzniecības centram atrodas degvielas uzpildes stacija, pagaidām tai nepastāv aizdegšanās draudi.

Valsts policija informē, ka satiksme Juglas krastmalā (nobraukšana no Brīvības gatves un Juglas iela pie Brīvības ielas) pilnībā atjaunota.

Notikuma vietā strādāja vairāk nekā 40 ugunsdzēsēji ar 11 automašīnām.

Latvijā

Vēl viena vasara – vēl viena apgleznota siena! Ar iespaidīgu Francijas ielu mākslinieka Aéro darbu Krišjāņa Valdemāra ielā 56, Liepājā, šajā nedēļas nogalē tiks papildināts sienu gleznojumu maršruts, ko, kā ierasts, pateicībā par vēl vienu brīnišķīgu vasaru Liepājas pludmalē, dāvina pludmales kafejnīca "Red Sun Buffet", informē "Red Sun Buffet Beach Bar" līdzīpašnieks Mareks Alberts.