Silto laikapstākļu dēļ slēgta slidotava pie Rīgas 84.vidusskolas

© Rīgas 84.vidusskolas komplekss

Kā liecina informācija sociālajā tīklā facebook, tad silto laikapstākļu dēļ slēgta publiskā slidotava pie Rīgas 84.vidusskolas.

Ziņu aģentūra LETA jau informēja, ka pagājušā gada maija teritorijā pēc Īpašuma departamenta pasūtījuma Rīgas 84.vidusskolas teritorijā tika sākti vērienīgi būvdarbi. Teritorijā ir izveidoti un aprīkoti laukumi skeitošanai, basketbolam, futbolam, volejbolam un tenisa spēlei, kā arī rotaļu laukumi dažādu vecumu bērniem.

Aukstajā laikā šeit izveidota arī slidotava, ko vasarā būs iespēja izmantot skrituļošanai. Teritorija ir iežogota un tajā ir bruģēti laukumi un celiņi gan gājējiem, gan skrituļotājiem.

Rīgas 84.vidusskolas sporta kompleksa uzturētāji atvainojas par sagādātajām neērtībām slidošanas slēgšanas dēļ un informē, ka jau drīzumā sniegs informāciju par turpmākajiem slidotavas darba laikiem.

Latvijā

Restorānu ceļveža "Michelin" pārstāvji šodien plkst.16 Melngalvju namā paziņos Latvijas restorānus, kuri tiks iekļauti 2025.gada "Michelin" ceļvedī, kā arī nosauks restorānus, kas saņems "Michelin" zvaigznes, aģentūru LETA informēja "Michelin" ceļveža sadarbības partnere Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra (LIAA).

Svarīgākais