VIDEO: policisti piedzīvo pavisam kuriozu gadījumu Rīgā

© F64

Ceturtdien Rīgas pašvaldības policisti piedzīvojuši kuriozu gadījumu, kad iedzīvotāja sūdzējās par troksni, kuru izrādās izraisīja kundzes modinātājs.

Ceturtdien neilgi pirms pulksten 17.00 Rīgas pašvaldības policijas Kurzemes pārvaldes darbinieki saņēma izsaukumu uz kādu dzīvokli Iļģuciemā. Izsaucēja policistiem ziņoja par neizturamu troksni, kas nākot no kaimiņu dzīvokļa.

Ierodoties notikuma vietā, policistus pie dzīvokļa durvīm sagaidīja 81 gadu veca kundze, kura norādīja, kurā istabā troksnis vislabāk dzirdams.

Sirmā kundze izteica minējumu, ka, iespējams, kaimiņš kaut ko urbj, taču vienlaikus atzina, ka troksnis īsti neizklausās pēc urbšanas. Tāpat kundze akcentēja to, ka apdullinošais troksnis parasti dzirdams noteiktos laikos - no puspieciem līdz pieciem divreiz dienā.

Viens no policistiem iegāja istabā un uzreiz pamanīja modinātājpulksteni, kas stāvēja plauktā. Kad policists dzīvokļa saimniecei iedeva modinātājpulksteni, viņa atplauka plašā smaidā un ar rokām aizklāja seju.

Mirkli vēlāk sirmgalve pateicās un atvainojās kārtības sargiem par izsaukumu, sakot, ka nu viņai ir "kauns pa visu ģīmi". Policisti laipni atbildēja, ka katram tā var gadīties, un, atvadoties no kundzes, atgādināja, ka šī starpgadījuma dēļ nevajag kautrēties zvanīt policijai, ja atgadīsies kāda ķibele.

Latvijā

Ceturtdien, 2024.gada 17.oktobrī, tiek atzīmēta Starptautiskā Sāpju diena, kas pievērš uzmanību hronisku sāpju ārstēšanai un mudina sabiedrību savas sāpes neignorēt un savlaicīgi vērsties pēc palīdzības, lai izvairītos no ilgstošām ciešanām, informē Paula Stradiņa Klīniskā universitātes slimnīcā.

Svarīgākais