PIRMS UN PĒC: Slimais Ulubeles suņuks pārsteidzoši atkopies

© Ulubele/Facebook

Dzīvnieku patversme "Ulubele" publiskojusi fotogrāfijas ar suņuku, kuru pavisam slimu uz ielas atrada dienu pirms Ziemassvētkiem. Tagad viņš izveseļojies un kļuvis par īstu skaistuli.

"Skatāmies uz bildi pa kreisi... Maza nelaimes čupiņa, kura dienu pirms Ziemassvētkiem nonāca patversmē ar ļoti smagām un ielaistām veselības problēmām. Sirds lūza skatoties uz mazo suņu puiku.

Tomēr laikam jau šajā situācijā jāsaka abi, ka mazais nonāca pie mums Ulubelē. Mēs nekad nepadodamies, mēs palīdzam ikvienam dzīvniekam, kas nonācis pie mums! Mēs vienmēr cīnāmies par viņu dzīvībām, labu veselību un nonākšanu mīlošu cilvēku rokās!

Lūk, bilde pa labi - tā mazais izskatās patlaban - pēc nepilniem diviem pavadītiem mēnešiem mūsu patversmes vetārstes un mīlošo kopēju rokās," vēsta ieraksts patversmes Facebook lapā.

Latvijā

Rīgas Pieminekļu aģentūra 25. septembrī Latgales parkā demontēja piemiņas zīmi – akmeni Maskavas dārza izveidei. Akmens uzstādīšana nebija saskaņota ne Rīgas būvvaldē, ne citā institūcijā, līdz ar to piemiņas zīme konkrētajā vietā uzstādīta un līdz šim atradās neatbilstoši normatīvajiem aktiem, informē Rīgas dome.

Svarīgākais