Rīgas domes vadība viesosies trīs vidusskolās un spriedīs par veicamajiem remontdarbiem

6. aprīlī Rīgas domes priekšsēdētājs Nils Ušakovs, Rīgas domes Pilsētas īpašuma komitejas priekšsēdētājs Andris Ameriks kopā ar Īpašuma departamenta pārstāvjiem viesosies Rīgas 51. vidusskolu Maskavas ielā 262. Domes amatpersonas tāpat apmeklēs arī Rīgas Universālo vidusskolu Maskavas ielā 273 un Anniņmuižas vidusskolu Kleistu ielā 14, lai iepazītos ar skolu ēku stāvokli un spriestu par nepieciešamajiem ieguldījumiem skolu ēku sakārtošanā.

Strādājot pie 2010.gada vasaras periodā veicamo pašvaldības iestāžu ēku remontdarbu plāna sagatavošanas, tuvāko mēnešu laikā, lai apsekotu īpašuma objektu tehnisko stāvokli un noteiktu nepieciešamo darbu apjomus, Rīgas domes vadība iecerējusi apmeklēt vairākas pašvaldības skolas, bērnudārzus un kultūras iestādes.

Latvijā

Pirms divām nedēļām, 7. septembrī, Rēzeknes novada Gaigalavas pagastā nokrita Krievijas bezpilota lidaparāts ar 50 kilogramu sprāgstvielu lādiņu. Par šo incidentu Latvijas Aizsardzības ministrija (AM) paziņoja tikai svētdienas pievakarē. Pirmdienā tika sarīkota preses konference, kurā atbildīgās amat/militārpersonas centās paskaidrot, kas noticis un kāpēc šis drons nav ticis notriekts. Sabiedrības vērtējums par šo skaidrojumu – nepārliecinoši.

Svarīgākais