Lokalizēts bīstams ugunsgrēks Pārdaugavā

© @KristineZilde/Twitter

Rīgā, Pārdaugavā šodien paaugstināta bīstamības ugunsgrēka dēļ traucēta satiksme Ģimnastikas ielā.

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā aģentūra LETA noskaidroja, ka izsaukums uz ugunsgrēku divstāvu dzīvojamā mājā saņemts ap plkst.13. Ierodoties ugunsdzēsējiem, pusotra stāva mansarda tipa daļēji apsaimniekota ēka degusi ar atklātu liesmu.

Rīgas domes Īpašuma departamentā aģentūra LETA uzzināja, ka ēka Vienības gatvē 106 ir privātīpašums, kam piemērots B kategorijas grausta statuss. B kategorijas grausts ir cilvēku drošību apdraudoša būve potenciāli bīstamā tehniskajā stāvoklī.

Blakus ēkai atrodas arī citas mājas.

Uz notikuma vietu aizsūtīti 26 ugunsdzēsēji un piecas automašīnas. Ugunsgrēks izsludināts kā paaugstinās bīstamības, taču šobrīd jau ir lokalizēts un ugunsdzēsēji turpina darbu pie tā likvidēšanas. Kopējā degšanas platība bija 90 kvadrātmetri.

Ugunsgrēkā cietušo un bojāgājušo nav.

Valsts policija informēja, ka ugunsgrēka dēļ ierobežota kustība Ģimnastikas ielā, no Vienības gatves uz Rīgas 2.slimnīcas pusi.

Satiksme Ģimnastikas ielā ir atjaunota.

Latvijā

“Man jau trīs dienas ir slikta dūša. Vemšana, galvassāpes, bezmiegs. Katru dienu, atverot e-pastu, pirmā doma – vai būs atkal jauns paziņojums no CSDD par 350 eiro sodu vai nebūs? Kopā sods jau sakrājies pāri tūkstotim, tuvojas diviem,” asaras valdīdama, man sūdzas kāda satraukta paziņa. Viņa ir izmisumā.

Svarīgākais