Aicia uz Lieldienu tirdziņu un lielajām šūpolēm

3. un 4. aprīlī Rīgā, pie veikala Elkor Plaza, Brīvības gatvē, notiks zemnieku ražoto preču tirdziņš un Lieldienu pasākums visai ģimenei - lielās šūpoles, iespēja fotografēties ar trušiem, olu ripināšanas čempionāts, olu krāsošanas paraugdemonstrējumi un maizes cepšanas mācība.

"Pēc ticējumiem Lieldienās ir augstu jāšūpojas, daudz jāēd olas un jāsatiek Lieldienu zaķis. To visu mēs piedāvāsim Elkor Plaza Lieldienu pasākumā. 3.aprīlī aicinām visus sagatavoties Lieldienām un zemnieku tirdziņā iegādāties dažādus gardumus Lieldienu galdam, sākt iešūpot Lieldienas lielajās šūpolēs un īpaši sievietes aicinām piedalīties pirmajā "Bīstamo mājsaimnieču" čempionātā, kurā varēs uzzināt vērtīgu informāciju un iegūt mājsaimniecībā ļoti noderīgas balvas," stāsta Elkor mārketinga daļas vadītāja Inta Grase.

"Savukārt 4.aprīlī, paralēli tirdziņam, aicinām ģimenes piedalīties Lieldienu aktivitātēs - šūpoties lielajās šūpolēs, fotografēties ar dzīviem trušiem, piedalīties olu ripināšanas sacensībās, apgūt jaunas iemaņas olu krāsošanā un apgleznošanā, kā arī saņemt praktiskas un garšīgas balvas. Līdz plkst. 13:00 gaidām ikvienu apmeklētāju ierasties ar pašceptu maizi, lai piedalītos konkursā "Gardākā Lieldienu maize", kas notiek sadarbībā ar www.receptes.lv. Plkst.14.00 maizes eksperti novērtēs pašceptās maizes un gardākās maizes autors balvā saņems Moulinex maizes cepšanas krāsniņu un citas praktiskas balvas," komentē Inta Grase.

Svarīgākais