Dzeltenajam e-talonam jauns izskats

JAU PIEEJAMS. Bērnu zīmējumu konkursā par tēmu Trolejbusam Rīgā 70 vislielākās simpātijas izpelnījas Sabīnes Škapares darbs, kas tagad visiem aplūkojams uz dzeltenajiem e-taloniem © Publicitātes foto

Kopš vakardienas Rīgas sabiedriskā transporta biļešu tirdzniecības vietās nonācis jauna dizaina dzeltenais e-talons ar Sabīnes Škapares zīmējumu. Šis ir jau septītais e-talons, kura jauno izskatu uzticēts radīt galvaspilsētā dzīvojošiem bērniem.

Jaunā dizaina e-talona tirāža ir viens miljons eksemplāru, taču esošo tirāžu plānots papildināt.

Sabīne Škapare un vēl 13 jaunie sportisti no bērnu un jauniešu basketbola skolas Rīga uzņēmumā Rīgas satiksme viesojās šā gada maijā. Pēc ekskursijas uzņēmumā bērni ļāva vaļu savai fantāzijai un radīja zīmējumus par tēmu Trolejbusam Rīgā 70.

Mājaslapā www.rigassatiksme.lv notika balsošana, un tajā visvairāk balsu (1664) saņēma Sabīnes Škapares zīmējums.

Jaunais e-talona dizains nekādā veidā neietekmē tā funkcijas vai izmantošanu sabiedriskajā transportā. Pasažieri var iegādāties dzelteno e-talonu, kurā ielādētas biļetes noteiktam braucienu skaitam, laika biļetes vai grupu biļetes.



Latvijā

Nacionālie bruņotie spēki (NBS) mācās no komunikācijas kļūdām nesenā Krievijas militārā drona incidenta laikā, piektdien intervijā Latvijas Radio pauda NBS Apvienotā štāba Informācijas analīzes un vadības departamenta priekšnieks, pulkvedis Māris Tūtins.

Svarīgākais