Rolandam Krieviņam pasniegs goda zīmi "Gada policists"

© Rīgas Pašvaldības policija

Rīgas domes sēdē šodien Rīgas Pašvaldības policijas (RPP) vecākajam inspektoram Ziemeļu pārvaldē Rolandam Krieviņam pasniegs goda zīmi "Gada policists".

Drošības, kārtības un korupcijas novēršanas jautājumu komitejas deputāti 8.decembrī atbalstīja RPP priekšnieka Jura Lūkasa aicinājumu atbalstīt goda zīmes piešķiršanu Kreiviņam.

Lūkass pastāstīja, ka Krieviņš piedalās jauno policijas darbinieku profesionālajā apmācībā, kā arī RPP personāla atlases procesā, veicot amata pretendentu novērtējumu vispārējā fiziskajā sagatavotībā, kā arī pārbaudi speciālajā fiziskajā sagatavotībā un tuvcīņā. Tāpat Krieviņš piedalās teorētisko un praktisko situāciju apmācību programmas pilnveidošanā un uzskatāmo materiālu izvietošanā RPP lokālā datu vietnē. Viņš arī aktīvi piedalās Instruktoru vienības speciālo mācību plānošanā un organizēšanā.

Krieviņš šogad ir piedalījies jaunas vienotas ieskaites programmas izveidē par teorētiskajām zināšanām šaujamieroču un speciālo līdzekļu pielietošanas nosacījumiem, izmantojot balsošanas pultis, un no 2016.gada marta centralizēti pieņem ieskaites RPP darbiniekiem par teorētiskajām zināšanām šaujamieroču un speciālo līdzekļu pielietošanas nosacījumiem.

Svarīgākais