ŠOKĒJOŠI: Meitenes piekauj vecu vīru tramvajā Rīgā

© Andrius Ufartas, F64 Photo Agency

Sociālajā tīklā Facebook aculiecinieks Valdis raksta par kādu starpgadījumu tramvajā Rīgā starp sirmgalvi un jaunietēm, kas pārvērtās pat kautiņā.

Valdis raksta, ka ceturtdienas vakarā kādā no Rīgas tramvajiem izcēlās pamatīgs kautiņš. Pārējiem pasažieriem neatlika nekas cits, kā izsaukt policiju un uz notikuma vietu ieradās vairākas policijas ekipāžas.

"Aculiecinieki stāsta, ka konfliktu tramvajā uzsāka viens pensionārs, pagātnē pazīstams sportists, un divas jaunas meitenes Latvijas florbola izlases formas tērpos. Sākumā jaunās meičas pārāk skaļi klaigāja, spiegdamas sarunājās un traucēja citiem pasažieriem braukt mājās pēc darba dienas. Večukiņš meitenēm aizrādīja. Meitenes atbildēja ļoti rupji. Strīds turpinājās. Meitenes večuku apsaukāja par krievu, lai gan viņš etniski ir latvietis, lai gan ir ilgi dzīvojis Krievijā, tāpēc latviski runā ar krievu akcentu. Strīds turpinājās un vectētiņš meitenēm izteica savu viedokli par Latvijas florbola izlases startu nesenajā turnīrā Rīgā, par šo sporta veidu un par florbolistiem atsevišķi.

Izdzirdot, to, ko večuks domā par florbolu un mūsu florbolistu startu viena meiča vectētiņam iegāza pa galvu un notrieca no viņa galvas kovboja hūti, bet otra ar dūri iesita večukiņam pa degumu. Vectētiņš viņām pretī nesita un tikai, lika blokus un aizstāvējās pret meiču sitieniem. Kad florbolistes pārstāja viņu sist, viņš noslaucīja no sejas asinis un pieliecās, lai paceltu savu hūti.

Kad viņš pieliecās pēc savas hūtes, viņam, negaidot uzbruka vēl vairāki puiši, kuriem sporta veterāns bija spiests sadot pa purnu. Vāks! Kas vispār notiek? Kā meitenes Latvijas florbola izlases formās uzvedas sabiedriskā vietā? Viņām vēl ļoti paveicās, ka večuks neiedeva pretī viņām," raksta Valdis.

Avots

Latvijā

99 procenti pasaules datu tiek pārraidīti, izmantojot globālo zemūdens kabeļu tīklu. Katru dienu, izmantojot kabeļu tīklus, tiek veikti finanšu darījumi aptuveni 10 triljonu dolāru apmērā. Tie ir NATO dati. Kritiskā zemūdens infrastruktūra ietver arī elektriskos kabeļus, kā arī cauruļvadus, pa kuriem piegādā naftu un gāzi. Ņemot vērā kabeļu tīklu milzīgo nozīmīgumu, kā arī citas kritiskās infrastruktūras apdraudējumu, Krievija plāno sabotāžas un kiberuzbrukumus, kas var izraisīt katastrofālas sekas. Vai Latvija tam visam gatavojas? To skaidro Zemessardzes komandieris Kaspars Pudāns.

Svarīgākais