Andrejsalā notiks Alternatīvās modes un mākslas nedēļa

Biedrība [MOMENT] sadarbībā ar Toronto alternatīvās mākslas un modes nedēļu [FAT], Flandrijas Modes institūtu (FFI) un Lietuvas stila un modes festivālu "Mados Infekcija" pirmo reizi Baltijā piedāvās Alternatīvās modes un mākslas nedēļu, kas notiks no 7. līdz 10. aprīlim Andrejsalā, Enkura namā.

Alternatīvās modes un mākslas nedēļas idejas pamatā ir vēlme ar dažādu radošu performanču palīdzību rast iespēju ikvienam interesentam parādīt un iepazīties ar modes, mākslas un mūzikas neparasto un reizēm pat nepieradināto dabu, mākslinieku ikdienai neierasto un netradicionālo skatījumu uz lietām.

Latvijā

Šī gada jūnijā Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes Kriminālpolicijas biroja Organizētās noziedzības smago un sērijveida noziegumu apkarošanas nodaļas amatpersonas un Kriminālpolicijas biroja Rēzeknes reģionālās nodaļas amatpersonas, veicot operatīvos pasākumus, aizturēja trīs vīriešus un vienu sievieti par narkotisko vielu realizāciju. Kopumā likumsargi trīs kratīšanu laikā izņēma dažādas narkotiskās vielas, kā arī 12 marihuānas augiem līdzīgus stādus.