UZMANĪBU: Rīgā pazudušo puisēnu izdevies atrast

© bezvēsts.lv

Organizācija "Bezvēsts.lv" sociālajā tīklā facebook informē, ka šodien Rīgā pazudis 8 gadus vecs puika. Jaunākā informācija liecina, ka bērns atrasts.

8 gadus vecais Daniels Garančs šodien, 10.decembrī pēc plkst 15:00 izgāja no savām mājām Pļavnieku mikrorajonā un līdz aptuveni plkst.19:00 viņa atrašanās vieta nebija zināma. Telefona līdzi nebija. Tuvinieki sākotnēji apzvanījuši visus paziņas, taču arī viņiem nav bijusi informācija par to, kur puisēns pazudis.

Nekavējoties vecāki ziņoja gan policijai, gan "Bezvēsts.lv". Jaunākā informācija organizācijas lapā sociālajā tīklā facebook liecina, ka Danielu izdevies atrast. Viņu pamanījusi kāda sieviete. Bērnam viss ir kārtībā. Puisēna mamma ikvienam pateicas par palīdzību bērna meklēšanā.

Latvijā

Dzelzceļa "Rail Baltica" projektā ir jāņem vērā, ka privātās un publiskās partnerības (PPP) modeļa izveide ir sarežģīta un laikietilpīga, trešdien "Rail Baltica" parlamentārās izmeklēšanas komisijā sacīja Finanšu ministrijas (FM) valsts sekretāre Baiba Bāne.

Svarīgākais