LABDARĪBA: Trūcīgai ģimenei bez maksas tiek piedāvāts dzīvoklis

© facebook

Gada nogale ir laiks, kad prieku un palīdzīgu roku gribas sniegt ne tikai saviem tuviniekiem, bet arī citiem līdzcilvēkiem. Iespējams arī šī ziņa kādai ģimenei kļūs par šādu, necerētu gada nogales brīnumu. Sociālajos tīklos izvietots kāds sludinājums, kurā Zigmunds Pakalnieks piedāvā palīdzīgu roku kādai no trūcīgajām ģimenēm.

"Piedāvājums visiem, kas vēlas palīdzēt savam bērnam vai ģimenei, BET nav darba. Es piedāvāju izīrēt par brīvu vienu dzīvokli Matīsa ielā 72, Rīgā. Dzīvoklis ir neliels vienistabas dzīvoklis ar 27 m2. Silts ar malkas apkuri. Ideāli piemērots vienam vecākam ar bērnu, bet var arī sadzīvot trijatā. Pretī man vajag samaksāt savu elektrības rēķinu un veikt nelielus mājas darbus koridorī vai blakus dzīvokļos ( piemēram samainīt spuldzītes koridorī vai tamlīdzīgi). Pārejos maksājumus (īri, gāzi, ūdeni, nekustamā īpašuma nodokli, apsaimniekošanu un citas izmaksas es nosegšu). AR ŠO SLUDINĀJUMU ES VĒLOS IEDOT POTENCIĀLIEM PIEAUGUŠAJIEM CILVĒKIEM NEVIS `ZIVI` , BET MAKŠĶERI!," tā vēstīts sludinājumā.

Latvijā

Pirmdien tīmeklī Aizsardzības ministrijas parlamentārais sekretārs Atis Švinka (“Progresīvie”) publicēja savu tvītu: “Šodien paiet gads kopš dienas, kas satricināja pasauli, kad Hamas realizētais terorisms atņēma dzīvības tik daudziem nevainīgiem cilvēkiem Izraēlā un daudzi tika saņemti par ķīlniekiem. Terorisms ir noziegums, nevainīgu civiliedzīvotāju nogalināšana ir noziegums, ķīlnieku sagrābšana ir noziegums. Šodien pieminam 7. oktobra nevainīgos upurus!”

Svarīgākais