SKUMJAIS GRETAS STĀSTS: Reiz cilvēku nodota, Gretai jāmeklē jaunas mājas

© Ingvilda Aumeistere/Facebook

Suņu meitene Gretai, kura reiz no sliktiem saimniekiem nonāca mīlošās rokās, diemžēl nepieciešamas jaunas mājas.

Organizācijas "TUTTI Palīdzība Dzīvniekiem" vadītāja Ingvilda raksta:

"Pirms pusgada ļauna slimība uzveica Gretas mīļo saimnieci. Ar to arī sākās Gretas nedienas, suņa, kurš reiz atņemts sliktiem cilvēkiem, kurš mīlēts, lolots, lutināts.. Greta palika dzīvot savā iepriekšējā dzīvesvietā, kur dzīvoja arī citi saimnieces ģimenes locekļi - vīrs un dēla draudzene ar savu bērnu. Dēls strādā un dzīvo ārpus Latvijas, un lūdza palīdzību - atrast Gretai ģimeni, jo pats šobrīd ir kā bez rokām - pārdzīvo par suni, bet attāluma dēļ nevar neko iesākt.

Saimnieces vīrs pēc sievas nāves aizgāja no mājas, un nav īpaši kontaktējams, suni viņam nevajag, ieteicis iemidzināt. Šobrīd par suni nosacīti rūpējas dēla draudzene, taču ilgi to vairs nedarīšot, esot bail no suņa, gatavojoties pārcelties dzīvot citur. Visticamāk - vienkārši apnicis ar suni noņemties.

Greta ir lielisks suns, labdabīgs, mīļš, labs draugs un arī kārtīgs savas ģimenes aizstāvis, ja vien rastos nepieciešamība aizstāvēt. Greta mīl kaķus. Savas ģimenes runčus izauklējusi no mazām dienām. Bet savus mājiniekus Greta dievina. Uzmana ik soli, no rītiem veic apgaitu, lai pārliecinātos, vai visi ir mājās, vai visi ir veseli.

Dienas tiešām ir skaitītas, lūdzu palīdzību - jaunu māju vai vismaz pagaidu māju izskatā! Suns radis dzīvot dzīvoklī."

Greta ir nobriedusi, septiņgadīga meitene. Saimnieces dēls sola finansēt meitenes sterilizāciju (vairota nav tikusi). Atrodas Rīgā. Tālrunis 29365315

Svarīgākais