Divu dāmu kautiņš pāraug noziegumā

© facebook/ Valsts policija

Pagājušonedēļ, 11. oktobrī, kādā Iļģuciema bārā izvērtās nesaskaņas starp divām sievietēm, vēsta Valsts policija

Smagā reibuma dēļ abas iesaistītās skaidri neatceras konflikta iemeslu, taču zināms, ka vēlu vakarā abas izgājušas laukā no bāra uzsmēķēt, kur sākušas viena otru plēst aiz matiem un pat sist. Vienai no sievietēm pacietības mērs bijis pilns un viņa vērsusies pēc palīdzības pie saviem draugiem - 1989. un 1986. gadā dzimušiem vīriešiem, kuri atpūtās turpat bārā.

Abi jaunie vīrieši nekavējoties devušies palīgā savai paziņai un iesituši otrai sievietei. Tā rezultātā viņa zaudēja samaņu. Cietusī tika nogādāta slimnīcā un par notikušo mediķi informēja policiju.

Kad sieviete atguva samaņu, viņa policijai pastāstīja, ka abi vīrieši, kuri viņai uzbrukuši, esot viņu arī aplaupījuši. Sieviete atklāja, ka viņi nolaupījuši somu un mobilo telefonu. Tomēr, policijai veicot pārbaudi, šis fakts neapstiprinājās. Pēc tam, kad sieviete bija zaudējusi samaņu, bāra darbiniece bija paglabājusi viņas mantas, ko vēlāk viņai atdeva.

Rīgas Kurzemes iecirkņa Kriminālpolicijas nodaļas policisti noskaidroja abus aizdomās turamos, kuri sievietei iesituši, izraisot samaņas zudumu. Tajā pašā vakarā, kad notika noziegums, policisti aizturēja 1989. gadā dzimušo vīrieti. Savukārt vakar, 18. oktobrī, veicot operatīvos meklēšanas pasākumus, tika aizturēts 1986. gadā dzimušais aizdomās turamais vīrietis.

Policija turpina skaidrot notikušā apstākļus un ir nozīmētas ekspertīzes.

Abi aizturētie šobrīd atrodas izolatorā.