Hokeju fani stāv garās rindās pēc biļetēm

Šodien, sākoties biļešu iepriekšpārdošanai uz Rīgā gaidāmajām hokeja komandas Rīgas "Dinamo" un Balašihas MVD spēlēm, pie "Biļešu servisa" kasēm izveidojušās hokeja fanu rindas.

Lielākā hokeja fanu rinda bija izveidojusies tirdzniecības centrā "Alfa", kurā rindā pēc biļetēm pie kases stāvējuši ap 50 cilvēku. Rindas dažviet izveidojušās arī degvielas uzpildes stacijās "Statoil", aģentūrai LETA stāstīja aculiecinieki.

Lielās hokeju fanu intereses dēļ pārslogota arī "Biļešu servisa" mājaslapa, kas nestrādā.

Kā aģentūrai LETA sacīja "Dinamo" komandas preses sekretārs Jānis Stepītis, ar biļešu tirdzniecību "iet visai karsti" un "Biļešu serviss" aktīvi strādā, tādēļ arī ir novērojami sarežģījumi ar mājaslapu.

"Biļešu servisa" tirdzniecības punktā jau nepilnu stundu pēc biļešu pārdošanas sākuma aģentūrai LETA apgalvoja, ka biļetes uz 22.martā gaidāmo spēli jau ir pārdotas. Savukārt uz 23.marta spēli atlicis "ļoti maz" biļešu.

Kā novēroja aģentūra LETA, "Biļešu serviss" mājaslapā internetā uz īsu brīdi bija iespējams iegādāties arī stāvvietas uz 22.marta maču. Iepriekš "Dinamo" komanda bija izplatījusi informāciju, ka stāvvietas sāks tirgot tikai pēc tam, kad būs izpirktas visas pārējās biļetes.

Stepītis šo informāciju apstiprināt nevarēja, sakot, ka "Dinamo" cenšas netraucēt "Biļešu servisa" darbiniekus un prasīt katru sīkumu, "ļaujot viņiem strādāt".

Jau ziņots, ka biļetes uz nākamnedēļ gaidāmajiem Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas "Dinamo" Gagarina kausa turnīra otrās kārtas jeb Rietumu konferences pusfināla mačiem nekļūs dārgākas.

"Dinamo" spēlēs ar Balašihas MVD vienību, kuru vada Latvijas izlases treneri Oļegs Znaroks un Harijs Vītoliņš.

Sērijas trešā un ceturtā spēle Rīgā notiks 22.martā un 23.martā. Tās sāksies plkst.19.30.

Biļetes atkarībā no "Arēnas Rīga" sektora maksās no septiņiem līdz 20 latiem. Savukārt stāvvietu biļešu cena būs pieci lati, tomēr tās tiks pārdotas tikai gadījumā, ja pārdos visas sēdvietas. Ierobežotā skaitā būs pieejamas arī biļetes ar 50% atlaidi pensionāriem, skolēniem un studentiem.

Uz gaidāmajām spēlēm sezonas "Dinamo" platīna abonementu īpašnieki saglabās esošās vietas, bet zelta un sudraba abonementu īpašnieki, uzrādot šīs sezonas abonementus, no 17.marta plkst.10 līdz 19.marta plkst.12 "Arēnas Rīga" ložu kasēs varēs iegādāties biļetes esošajās sēdvietās.

Pēc 19.marta abonementu neizpirktās biļetes, kā arī sadarbības partneru neizpirktās rezervētās biļetes tiks laistas brīvā tirdzniecībā, un tās spēļu dienās 22. un 23.martā no plkst.16 būs nopērkamas visās "Biļešu servisa" tirdzniecības vietās.

Kā ziņots, svētdien KHL Gagarina kausa Rietumu konferences ceturtdaļfināla sērijas ceturtajā mačā Latvijas klubs Rīgas "Dinamo" savā laukumā ar rezultātu 4:2 uzvarēja Krievijas vienību Sanktpēterburgas SKA, iekļūstot Gagarina kausa turnīra nākamajā kārtā.

Līdz ar to sērijā līdz trīs uzvarām "Dinamo" komanda triumfēja ar rezultātu 3-1.

Nākamās sērijas pirmās divas spēles notiks 19. un 20.martā Balašihā, bet turpmākie divi mači notiks Rīgā. Sērija ritēs līdz vienas komandas četrām uzvarām. Piektā spēle plānota 25.martā Balašihā, tad komandas 27.martā nepieciešamības gadījumā atgriezīsies Rīgā, bet septītajai spēlei paredzēts 29.martā atkal risināties Balašihā.

Pēc turnīra izspēles sistēmas, "Dinamo" komandai, kas Rietumu konferences noslēgumā ieņēma astoto vietu, katrā kārtā būs jātiekas ar spēcīgāko komandu, kas vēl palikusi turnīrā.