Latvijas uzņēmējiem Sanktpēterburgas apmeklējums veicinās biznesa kontaktus

Kopā ar Rīgas domes delegāciju pagājušajā nedēļā Sanktpēterburgu apmeklēja arī daudzi Rīgas un Latvijas uzņēmēji.

Viņi piedalījās konferencē „Rīga un Sanktpēterburga: partnerība un kooperācija”, kur notika uzņēmumu prezentācijas, kā arī uzņēmēju kontakbiržā. Daudziem uzņēmējiem bija arī divpusējas tikšanās ar saviem esošajiem un potenciālajiem biznesa partneriem.

„Tā bija vērtīga, neapšaubāmi lietderīga vizīte, kuras laikā noritēja pozitīvas sarunas ar pilsētas vadītājiem un potenciālajiem sadarbības partneriem. Mēs ar savu produkciju jau gadiem ilgi esam Krievijas tirgū, interese par mums ir liela, un šī vizīte noteikti pavērs jaunas iespējas, arī parādoties Krievijas lielo veikalu tīklos ar jauno „Rīgas tirdzniecības markas” zīmolu,”stāsta Rīgas Piena kombināta valdes loceklis Jānis Ceičs.

„Pašlaik grūti teikt, kāda būs Sanktpēterburgas tirdzniecības tīklu attieksme. Mēs tikāmies ar divu tirdzniecības tīklu pārstāvjiem, pašlaik gatavojam viņiem piedāvājumu. Kā klāsies – to mēs redzēsim tuvākā vai tālākā nākotnē. Vērtējot vizīti, gribu uzsvērt - ikviens solis biznesa attīstībā ir solis uz priekšu,” norāda SIA „Lāči” īpašnieks Normunds Skauģis.

" Šajā braucienā uz Sanktpēterburgu mēs jau esam atraduši trīs ļoti nopietnus partnerus. Šo piektdien viņi brauks pie mums, lai risinātu konkrētas sarunas par investīcijām. Viņi grasās ieguldīt naudu, mēs – atvērt savus uzņēmumus Pēterburgā,” prieku pauž SIA „Lido” īpašnieks Gunārs Ķirsons.