Aicina pievienoties nakts braucienam pa Brīvības ielu

© facebook.com/ Nils Ušakovs

Rīgas mērs Nils Ušakovs sociālajā tīklā facebook informē, ka 17.septembrī plkst. 23:00 notiks skrituļslidotāju un skeitbordistu naksnīgais brauciens pa Brīvības ielu.

Rīgas mērs sociālajā tīklā facebook norāda: "Nakts brauciens pa Brīvības ielas jauno asfaltu! Ar skrituļslidām un skeitbordiem! Jau nākamsestdien - 17. septembrī, sākums 23.00! Nepalaid garām unikālu iespēju, skrituļot pa Brīvības ielu ir foršāk nekā pa Mežaparku!"

Šobrīd zināms, ka pulcēšanas plkst.22:00 notiks pie tirdzniecības centra "Alfa". Šajā laikā autovadītājiem Brīvības iela tiks slēgta un to varēs apbraukt pa Ropažu ielu.

Latvijā

Pirmdien tīmeklī Aizsardzības ministrijas parlamentārais sekretārs Atis Švinka (“Progresīvie”) publicēja savu tvītu: “Šodien paiet gads kopš dienas, kas satricināja pasauli, kad Hamas realizētais terorisms atņēma dzīvības tik daudziem nevainīgiem cilvēkiem Izraēlā un daudzi tika saņemti par ķīlniekiem. Terorisms ir noziegums, nevainīgu civiliedzīvotāju nogalināšana ir noziegums, ķīlnieku sagrābšana ir noziegums. Šodien pieminam 7. oktobra nevainīgos upurus!”

Svarīgākais