UZMANĪBU: Rīgā daudzviet apgrūtināta satiksme

© F64

Ikdienas režīmā sākoties jaunajam mācību gadam, autovadītājiem Rīgā jārēķinās ar apgrūtinātu satiksmi, kas īpaši novērojama pilsētas centrā un uz to vedošajās ielās, liecina informācija portālā "Balticmaps.eu".

Sastrēgumi izveidojušies daudzviet Pārdaugavā, īpaši uz satiksmei nozīmīgajām ielām. Piemēram, lēna satiksme Kalnciema ielā sākas jau pie Ventspils ielas un tāda tā ir pat līdz Vanšu tiltam. Arī pāri Vanšu tiltam ir jārēķinās ar lēnu autotransporta kustību, kas turpinās līdz Jēkaba ielai.

Lēnāka satiksme ir arī pāri Akmens tiltam un ar sastrēgumu jārēķinās Mūkusalas ielā, uzbraucot uz Akmens tilta, kā arī Slokas ielā pirms Uzvaras bulvāra un Raņķa dambī. Tāpat lēna autotransporta kustība ir Kārļa Ulmaņa gatvē, sākot no Liepājas ielas līdz Vienības gatvei un Vienības gatvē no Irbenes ielas līdz Vienības gatvei.

Pilsētas centrā lēna kustība ir novērojama daudzās ielās - Krasta ielā, Merķeļa ielā, Valmieras ielā, Avotu ielā, Tallinas ielā.

Nedaudz tālāk no centra satiksme ir lēnāka pāri Deglava ielas pārvadam, pāri Zemitānu tiltam, Senču ielā, Brīvības ielas posmā no Klijānu ielas līdz Pērnavas ielai. Savukārt Juglā apgrūtināta satiksme ir Brīvības gatves posmā no Juglas ielas līdz Šmerļa ielai.

Ar lēnāku satiksmi jārēķinās Biķernieku ielas posmā no Brekšiem līdz Juglas ielas rotācijas aplim un uz šosejas P4, posmā no Dreiliņiem līdz Dreiliņu rotācijas aplim.

Latvijā

Veselības ministrija (VM) rosina Finanšu ministriju (FM) no līdzekļiem neparedzētiem gadījumiem piešķirt papildu finansējumu teju 10,5 miljonu eiro apmērā Nacionālajam veselības dienestam (NVD), lai nodrošinātu samaksu par Latvijas iedzīvotājiem sniegtajiem veselības aprūpes pakalpojumiem, kas saņemti no Eiropas Savienības (ES) un Eiropas Ekonomikas zonas dalībvalstīm.

Svarīgākais