Galvaspilsētas ielās izripo neparastie braucamrīki

© publicitātes

Arī šogad Rīgas svētku ietvaros notiks jau par tradīciju kļuvušais „Nissan Norde Cartoon rallijs”, jeb uzņēmumu, radošo apvienību, skolu un draugu grupu pašdarināto braucamrīku festivāls – sacensības, kurās dalībniekiem ir iespēja interesantā veidā prezentēt sevi, piedalīties dažādos konkursos un sacensties veiklības braucienā ar pašdarinātiem braucamrīkiem.

Neparastie braucamrīki apskatāmi Kronvalda parkā no plkst. 12.00-17.00

Šī gada projekta ietvaros dalībnieki tiek aicināti braucamrīku izskatā atspoguļot saistību ar kino pasauli. Mūsu galvaspilsēta ir saistīta ar daudzu filmu uzņemšanu un to visu organizatori aicina integrēt braucamrīku dizainā. Dalībnieku uzdevums būs ne tikai radoši noformēt savu braucamrīku, bet arī parādīt konkrētā vēsturiskā laika posma kultūrvēsturiskās iezīmes.

Šogad organizatori ir vienkāršojuši prasības dalībniekiem. Pasākumam varēs pieteikt gan standartizētus kājminamus, gan vienkārši stumjamus, velkamus vai ripojošus braucamrīkus. Dalībnieki nav ierobežoti un var brīvi izpaust savas idejas un domas lidojumu, bet braucējiem ir jāparūpējas ne tikai par braucamrīka dizainu, bet arī par sava tērpa stilu un dizainu. Tāpat katrai komandai tiks dota iespēja īsai prezentācijai, kas raksturos viņus un viņu braucamrīku. Šajā sadaļā pievienoties braucēju komandai drīkstēs arī citi - darba kolēģi vai draugi. Komandas pieteikt var līdz 10. augustam mājas lapā www.sacensibas.lv.

Sacensības, kā allaž, iesāksies ar komandu parādi. Tad sekos braucieni, kuri notiks īpaši izveidotā trasē Kronvalda parkā. Organizatori uzsver, ka uzvarai nav vajadzīgs ātrākais braucamrīks. Galveno balvu saņems atraktīvākie un izdomas bagātākie. Būs arī atsevišķas veicināšanas balvas par labāko dizainu, komandas vizītkarti un citām atraktīvām lietām.

Svarīgākais