Aicina izmēģināt orientēšanās spēli "Rīgas kinodārgumi”

© F64

Rīgas svētku laikā Vecrīgā un tās tuvākajā apkārtnē norisināsies aizraujoša kino tēmai veltīta spēle "Rīgas kinodārgumi”!

Spēle vedīs pieaugušos un bērnus, ģimenes un Rīgas svētku viesus aizraujošā un izzinošā ceļojumā pa seno, pasakaino Vecrīgu, kur savulaik uzņemtas daudz skaistas un visu iemīļotas filmas. Viss kas nepieciešams, lai piedalītos dārgumu meklēšanā, ir vēlme izzināt un spēja orientēties Vecrīgas mazo ielu labirintos. Atrodot dārgumu - kādu no vēsturiskajām kinofilmas uzņemšanas vietām, laimīgo atradēju sagaidīs kāds no filmas personāžiem, kurš zinās stāstīt vai rādīt šo to interesantu par filmu un tur uzņemto epizodi. Atrodot visus kinodārgumus, kuri būs norādīti dārgumu kartē, dalībnieki varēs pretendēt uz kādu no vairāk nekā simt balvām, kuru ieguvēji tiks noteikti ar izlozes palīdzību. Plašāka informācija par spēli atrodama www.facebook.com/rigaskinodargumi. Spēles dalībniekiem, kuru viedtālruņi aprīkoti ar QR kodu lasītāju, garantēta vēl tuvāka kinodārgumu aplūkošana.

Kinofilmas, kuru skati tikuši filmēti Vecrīgas ielās:

„Tās dullās Paulīndes dēļ";
„Šķēps un roze";
„4 balti krekli";
„Pie bagātās kundzes";
„Teātris";
„Sapņu komanda";
„Šerloka Holmsa un doktora Vatsona piedzīvojumi;
„Ziemassvētku jampadracis";
„Vella kalpo Vella dzirnavās".
Spēles noteikumi:

Spēle “Rīgas Kinodārgumi” ir orientēšanas spēle pilsētvidē, meklējot slavenu filmu filmēšanas vietas.
Spēle “Rīgas Kinodārgumi” noritēs 13.08.2016 no plkst. 11:00 - 20:00 un 14.08.2016. no plkst. 11:00 - 18:00; izņemot Centrāltirgus kontrolpunktu, kas darbosies tikai tirgus darba laikā. (11:00 - 18:00, pie Gaļas pāvilijona).
Dalībai spēlē nav vecuma ierobežojuma.
Lai pretendētu uz dāvanu, dalībniekam ir jāaizpilda tukšie laukumi spēles kartiņā ar kontrolpunktos saņemamiem zīmogu nospiedumiem.
Spēles kartiņas var saņemt jebkurā spēles kontrolpunktā vai Rīgas svētku informācijas centrā pie Laimas pulksteņa.
Aizpildītās spēles kartiņas ir jāiemet loterijas kastē, kas atrodas Rīgas svētku informācijas centrā pie Laimas pulksteņa.
Spēles dalībnieks var saņemt tikai vienu balvu. Uzvarētājs tiek reģistrēts un nevar saņemt balvu atkārtoti.
Izloze notiks 13.08.2016 un 14.08.2016. Uzvarētāji tiks publicēti Rīgas svētku mājas lapā www.rigassvetki.lv un facebook.com/rigaskinodargumi, kā arī informēti ar e-pasta palīdzību, kuru būs norādījuši uz spēles kartiņas. Izlozi veic spēles organizatori, pasākumu aģentūra Stella Nova.
Balvu var saņemt Multikino, TC Rīga Plaza, Mūkusalas iela 71, Rīga, no plkst. 10:00 - 20:00 katru dienu, uzrādot personas apliecinošu dokumentu. Šai informācijai ir jāsakrīt ar informāciju uz izlozes kartiņas. Bērni var saņemt balvu vecāku klātbūtnē. Balva ir jāizņem 1 mēneša laikā no uzvarētāju paziņošanas brīža.
Tiks izlozēti 50 kino ielūgumi 2 personām uz kinoteātri Multikino. Galvenā balva ir viens ģimenes kino ielūgums 5 personām uz kinoteātri “ Multikino”. Ielūguma derīguma termiņš ir līdz 31.12.2016.
Informācija par spēles balvām un to saņemšanu var saņemt pie spēles organizatora, pasākumu aģentūras Stella Nova, www.stellanova.lv, e-pasts - info@stellanova.lv, kontaktpersona Ģirts Avots, tālr.: +371 29443996.
Personiskā informācija, kas uzrādīta spēles kartiņās, netiks publiskota.

Svarīgākais