Rīgā notverts noziedznieks ar asiņojošu galvu

© Rīgas pašvaldības policija

31.jūlijā Rīgas pašvaldības policijas Zemgales pārvaldes darbinieki saņēma informāciju no Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta, ka nepieciešama policistu palīdzība vienā no izsaukumiem.

Ierodoties mediķu norādītajā adresē, sastapts agresīvs pacients, kurš gulēja gultā ar asiņainu galvu. Ārsti paskaidroja, ka vīrieti nekavējoties jāhospitalizē, taču viņš kategoriski atsakās doties uz slimnīcu. Kārtības sargi veica pārrunas ar agresīvi noskaņoto vīrieti, kurš vēlāk piekrita doties līdzi mediķiem uz ārstniecības iestādi.

Ņemot vērā vīrieša svārstīgo garastāvokli mediķi pavadīti līdz slimnīcai, kur arī noskaidroti vīrieša dati un konstatēts, ka viņš ir izsludināts meklēšanā ar drošības līdzekli - apcietinājums. Vīrietis apsargāts līdz Valsts policijas darbinieku ierašanās brīdim.

Latvijā

Saeimas Cilvēktiesību un sabiedrisko lietu komisija aicina Sociālo un darba lietu komisiju pārskatīt grozījumu par alkohola pieejamības ierobežošanu spēkā stāšanās termiņu, lai tie stātos spēkā jau nākamā gada 1.janvārī.

Svarīgākais