Ar "Laimas" šokolādi pildītā ledus sirds izkususi

Šodien, 8.martā - Starptautiskajā Sieviešu dienā pie Laima pulksteņa izkausēta ledus skulptūras sirds, kas bija pildīta ar 50 kg "Laima" šokolādi.

Visiem saldummīļiem, kas kuplā pulkā bija sapulcējušies pie Laimas pulksteņa, šokolādes sirds tika dāvināta un apēsta stundas laikā.

5.martā pie Laimas pulksteņa tika izveidota ledus skulptūra - sirds, kas pildīta ar 50 kg "Laima" šokolādes. Skulptūra bija vairāk nekā 2,5 metru augsta un kopumā tās veidošanas process ilga vairāk nekā 12 stundas. To veidoja mākslinieks Krists Zariņš, atzīstot, ka šādu skulptūru veido pirmo reizi.

"Ledus skulptūras šoziem bija populāras un mums radās ideja - pārbaudīt, vai skulptūru var piepildīt ar īstu šokolādi?" stāsta AS "Laima" mārketinga vadītāja Dace Kokina. "Taču stāsts sākās agrāk, februārī, kad Laimas Latvijā svinēja vārda dienu. Todien uzņēmums saņēma iedzīvotāju apsveikumus, pat dzejoļus un veiksmes vēlējumus "Laima" darbiniekiem. Kā atbildēt uz šo mīlestības apliecinājumu? Un, lūk, lēmums - "Laima" šokolādes sirdi pasniedzam iedzīvotājiem 8.martā, "norāda Dace Kokina.

Latvijā

“Man jau trīs dienas ir slikta dūša. Vemšana, galvassāpes, bezmiegs. Katru dienu, atverot e-pastu, pirmā doma – vai būs atkal jauns paziņojums no CSDD par 350 eiro sodu vai nebūs? Kopā sods jau sakrājies pāri tūkstotim, tuvojas diviem,” asaras valdīdama, man sūdzas kāda satraukta paziņa. Viņa ir izmisumā.

Svarīgākais