Policisti kāpņu telpā atrod meklēšanā izsludinātu jaunieti

© Rīgas Pašvaldības policija

Vakar, 20.jūlijā, Rīgas pašvaldības policijas Latgales pārvaldes darbinieki devās uz izsaukumu Dārzciemā, kur kāda nama kāpņu telpas devītajā stāvā guļot divi jaunieši.

Ierodoties notikuma vietā, aculiecinieka sniegtā informācija apstiprinājās. Jaunieši pamodināti. Veicot personas datu pārbaudi, konstatēts, ka viens no viņiem izsludināts meklēšanā kā bezvēsts pazudušais, pēc kā papildus kā aizdomās turamais ar drošības līdzekli - apcietinājums. Meklēšanā izsludinātais jaunietis aizturēts un nogādāts Valsts policijā turpmāko procesuālo darbību veikšanai, savukārt otrs jaunietis aizvests uz dzīvesvietu un nodots mātei. No mātes pieņemts paskaidrojums par notikušo.

Latvijā

Krimināllietu pret bijušo Rēzeknes mēru Aleksandru Bartaševiču par ierobežotas pieejamības informācijas izpaušanu, kā arī par to, ka viņš 16 gadus valsts amatpersonas deklarācijās apzināti nenorādīja ziņas par ārzemēs iegādātu īpašumu un citiem ienākumiem lielā apmērā, Latgales rajona tiesa Balvos plāno sākt skatīt 13.decembrī plkst.10, aģentūra LETA noskaidroja tiesā.

Svarīgākais