Pašvaldības policisti pamatīgi pārsteidz kādu rīdzinieci

© Rīgas Pašvaldības policija

Vakar, 19.jūlijā, Rīgas pašvaldības policijas Ziemeļu pārvaldes darbinieki, patrulējot Mežaparkā, pamanīja kādu Volvo markas automašīnu, kura novietota stāvēšanai.

Transportlīdzeklim bija atstāts vaļā pasažieru puses logs un uz pasažieru sēdekļa novietots maisiņš ar mantām, tāpat pie aizmugurējā loga pievienots videoreģistrators. Policijas darbinieki noskaidroja transportlīdzekļa īpašnieces datus, un drīz pēc tam sazinājās ar viņu sociālajā tīklā Facebook, informējot spēkrata īpašnieci par to, ka viņa aizmirsusi aizvērt auto logu. Kārtības sargi sagaidīja sievieti, pēc kā automašīnas logs tika aizvērts. Autovadītāja bija patiesi pārsteigta par policijas darbinieku izrādītajām rūpēm.

Rīgas pašvaldības policija atgādina - mašīna nav seifs. Policisti aicina iedzīvotājus neatstāt savās automašīnās vērtīgas lietas, jo zagļi nereti mēdz izmantot šādas situācijas, lai apzagtu automašīnas. Tāpat policija atgādina, ka, atstājot automašīnu stāvēšanai, vienmēr ir jāaizver logi un jāaizslēdz durvis.

Latvijā

Zemkopības ministrs Armands Krauze (ZZS) rosina Pārtikas un veterināro dienestu (PVD) pastiprināti pievērst uzmanību un operatīvi sniegt priekšlikumus patērētāju aizsardzības uzlabošanai, saņemot pakalpojumus no ēdienu piegādes uzņēmumiem, informē Zemkopības ministrijas (ZM) pārstāvji.

Svarīgākais