Iereibis ārzemnieks apmaldās Rīgas ielās

Attēlam ir ilustratīva nozīme © F64

Vakar, 12.jūlijā, Rīgas pašvaldības policijas Vidzemes pārvaldes darbinieki devās uz izsaukumu Teikā, kur kāds ārzemnieks bija apmaldījies.

Ierodoties notikuma vietā, sastapts gados jauns vīrietis alkohola reibumā, kurš pastāstīja, ka atbraucis no Igaunijas ar draugiem un dienu iepriekš viņš ar draugiem pieķerts vadotautomašīnu alkohola reibumā. Pats pie spēkrata stūres vīrietis neesot bijis, bet gan viens no viņa draugiem. Pēc formalitāšu nokārtošanas, vīrieši atbrīvoti, pēc kā vīrietis pašķīries no draugiem un apmaldījies.

Persona bija atstājusi savas personīgas mantas pie draugiem, tai skaitā norēķināšanās līdzekļi. Telefoniski ar vīrieša draugiem nebija iespējams sazināties. Vīrietis ilgstoši staigājis pa Rīgas ielām, līdz nolēmis piezvanīt policijai un lūgt palīdzību. Personas sniegtā informācija pārbaudīta, aizturēšanas fakts apstiprinājusies, papildus informācija par kompānijas tālākajām gaitām nav saņemta. Pieņemts lēmums vīrieti nogādāt Igaunijas Republikas vēstniecībā nepieciešamās palīdzības sniegšanai.

Latvijā

Sabiedrisko mediju ombuds Edmunds Apsalons, izvērtējot Latvijas Televīzijā "(LTV) 5.septembrī pārraidīto raidījumu "Lībieši. Tad un tagad", atzinis daļējus redakcionālo vadlīniju principu pārkāpumus, liecina Sabiedrisko elektronisko plašsaziņas līdzekļu padomes mājaslapā publicētais atzinums.

Svarīgākais