AS "Laima" dāvinās ar šokolādi pildītu ledus skulptūru

Rīt, 5.martā, jau no agra rīta, sāksies ar šokolādi pildītas ledus skulptūras veidošana pie Laimas pulksteņa,informēja Dace Kokina, AS "Laima" mārketinga vadītāja.

Skulptūras centrālais elements ir ledus sirds, kuras pildījumam tiks izmantoti 50 kilogrami AS Laima šokolādes, tās augstums pārsniegs divus metrus.To veido mākslinieks Krists Zariņš.

Laimas pārstāvji aicina vērot un izbaudīt šo procesu, jo darbs pie skulptūras izgatavošanas varētu ilgt visu dienu.

No agra rīta notiks ledus bloku uzstādīšana, savukārt ap plkst. 14.00 - darbs pie skulptūras izveidošanas. Rīdziniekiem un pilsētas viesiem skulptūra būs apskatāma brīvdienās, taču nebūs nogaršojama.

"Ledus skulptūras šoziem bija populāras un mums radās ideja - pārbaudīt, vai skulptūru var piepildīt ar īstu šokolādi? " stāsta AS "Laima" mārketinga vadītāja Dace Kokina. " Taču stāsts sākās agrāk, februārī, kad Laimas Latvijā svinēja vārda dienu. Todien uzņēmums saņēma iedzīvotāju apsveikumus, pat dzejoļus un veiksmes vēlējumus "Laima" darbiniekiem. Kā atbildēt uz šo mīlestības apliecinājumu? Un, lūk, lēmums - "Laima" šokolādes sirdi pasniedzam iedzīvotājiem 8.marta svētkos. Katri svētki vairo mūsu prieku, saņemiet to," aicina Dace Kokina.

Latvijā

“Man jau trīs dienas ir slikta dūša. Vemšana, galvassāpes, bezmiegs. Katru dienu, atverot e-pastu, pirmā doma – vai būs atkal jauns paziņojums no CSDD par 350 eiro sodu vai nebūs? Kopā sods jau sakrājies pāri tūkstotim, tuvojas diviem,” asaras valdīdama, man sūdzas kāda satraukta paziņa. Viņa ir izmisumā.

Svarīgākais