Doma laukumā smaržo Zāļu tirgus

© f64

Šodien Doma laukumā notiek ikgadējais Zāļu tirgus, kuru rīta pusē, ap plkst. 12 apmeklēs arī Valsts prezidents ar kundzi.

Tirgū apmeklētāji, kā ierasts, varēs iegādāties sieru, maizi, gaļu, zivis, medu, zemnieku piedāvāto produkciju, pirts lietas, kā arī jāņuzāles, vainagus un amatnieku izstrādājumus. Līdztekus tirgum Doma laukumā būs iespēja redzēt dejotāju, dziedātāju, koklētāju, koru un pūtēju orķestru uzstāšanos.

Saistībā ar Zāļu tirgus norisi Rīgā, Doma laukumā, gaidāmi satiksmes ierobežojumi.

Zāļu tirgus norišu laikā Doma laukumā no plkst.5 līdz plkst.21 tiks slēgta transportlīdzekļu, tostarp velorikšu, elektromobiļu un zirgu pajūgu, satiksme, izņemot transportu ar speciālām caurlaidēm.

Satiksmes kustība tiks slēgta Doma laukumā, Herdera laukumā, Jaunielas posmā no Doma laukuma līdz Krāmu ielai, Pils ielas posmā no Miesnieku ielas līdz Doma laukumam, Jēkaba ielas posmā no Doma laukuma līdz Mazajai Pils ielai, Tirgoņu ielas gājēju zonā, posmā no Šķūņu ielas līdz Tirgoņu ielas ēkai nr.9.

Transportlīdzekļiem apstāties un stāvēt minētajās vietās būs liegts laika posmā no 21.jūnija plkst.6 līdz 23.jūnija plkst.7.

Latvijā

Latvijā turpina strādāt vairāk nekā 60 000 pensionāru, turklāt ne visi to dara, lai izklaidētos un būtu darba tirgū, bet arī lai izdzīvotu un iztiktu, intervijā Latvijas Radio pauda Latvijas Pensionāru federācijas valdes priekšsēdētāja Aija Barča.

Svarīgākais