Pašvaldības policisti aiztur iespējamos velosipēda zagļus

© Rīgas Pašvaldības policija

Vakar, 6.jūnijā, pie Rīgas pašvaldības policijas Latgales pārvaldes darbiniekiem vērsās kāds vīrietis, kurš pamanījis divas aizdomīgas personas, kuras no netālu esošā nama paņēmušas velosipēdu un steidzīgi devušās prom.

Aculiecinieks pieskrējis pie abiem vīriešiem un atguvis velosipēdu, pēc kā abi garnadži aizbēguši. Pēc brīža pamanot policijas autopatruļu, vīrietis nekavējoties to apstādinājis un izstāstījis par notikušo. Apsekojot teritoriju, pamanītas aprakstam atbilstošas personas. Veikta datu pārbaude, kuras laikā konstatēts, ka viens no vīriešiem izsludināts meklēšanā. Izsaukti Valsts policijas darbinieki, kuri pārņēma darbu notikuma vietā.

Policija pateicas vīrietim, kurš atguva velosipēdu un vērsās pie policijas darbiniekiem, līdz ar to, iespējamie, vaininieki tiks saukti pie atbildības.

Latvijā

"Latvijas dzelzceļa" koncerns piedzīvo smagus zaudējumus, tāpēc nākas atlaist darbiniekus. Šogad darbinieku atlaišanu piedzīvojis meitasuzņēmums "LDz Cargo". Tas pārvācies uz desmitreiz mazākām telpām un pāri palikušo tehniku un mēbeles ziedojis labdarībai, kā arī vairākiem koncerna iekšējiem noteikumiem neatbilstošiem saņēmējiem, ziņo "Nekā personīga"