Iereibis brits operatīvo transportlīdzekli apmētā ar maizi

Attēlam ir ilustratīva nozīme © Rīgas Pašvaldības policija

Piektdien, 3.jūnijā, Centra pārvaldes darbinieki patrulēšanas laikā ievēroja kādu vīrieti, kurš uz operatīvā transportlīdzekļa uzmeta maizes gabaliņu. Kārtības sargi apstājās, lai noskaidrotu kāpēc persona šādi rīkojusies.

Jautājot personai, kas atgadījies, persona turpināja mest maizes gabaliņus pa operatīvo transportlīdzekli un nebija spējīgs izskaidrot savas uzvedības iemeslus. Policijas darbiniekiem radās aizdomas, ka persona, iespējams, ir alkohola reibumā.

Veicot pārrunas, noskaidrots, ka maizes mētātājs ir tūrists no Lielbritānijas. Skurbumā esošais vīrietis aizturēts un nogādāts dežūrdaļā, kur veikta alkohola koncentrācijas izelpā pārbaude. Noskaidrots, ka viņš ir 3.69 promiļu reibumā. Vīrietim sastādīts administratīvā pārkāpuma protokols par sīko huligānismu un piemērots naudas sods 100 eiro apmērā.

Latvijā

Joprojām jauna, vienmēr stilīga un tālredzīga – tā var raksturot Jūrmalas Valsts ģimnāzijas direktori Ievu Tarandu, kura Skolotāju dienā organizē zibakciju, lai atgādinātu sabiedrībai, ka ikviens skolotājs “ir jāatbalsta, jo viņš ir cilvēks, kas uzticīgi pilda savas valsts prāta un dvēseles uzlikto darbu”. Kādi šodien ir skolēni? Kā viņiem par daudz, bet kā pietrūkst? Par to un daudz ko citu – saruna ar Ievu Tarandu. Lai gaiša gandarījuma pilna Skolotāju diena!

Svarīgākais