NODERĪGI: Kā ar Rīgas sabiedrisko transportu nokļūt uz pludmali

© F64

"Rīgas satiksme" aicina no 1.jūnija līdz peldsezonas beigām izmantot sabiedrisko transportu, lai nokļūtu iecienītākajās pludmalēs Rīgā - Mangaļsalā, Vecāķos, Daugavgrīvā, Vakarbuļļos u.c.

Vasara ir brīvlaiku un atvaļinājumu laiks, kad iedzīvotājiem aktuālāks kļūs jautājums par nokļūšanu kādā nopeldvietām. Tāpēc informējot iedzīvotājus par iespēju izmantot sabiedrisko transportu, lai sasniegtu attiecīgos galamērķus, "Rīgas satiksme" pieturvietās izvieto informatīvus materiālus, kuros uzskatāmā veidā ir parādīts ar kādiem transporta līdzekļiem iespējams nokļūt konkrētajās peldvietās.

Kā jau iepriekš tika ziņots, "Rīgas satiksme" sākoties vasaras sezonai veica izmaiņas 3., 24., 29., 30. un 36.maršruta autobusu kustībā, tādējādi nodrošinot iedzīvotājiem ērtu nokļūšanu līdz Rīgas pilsētā esošajām peldvietām. Maršruta plānošanu "Rīgas satiksme" aicina veikt interneta mājas lapā www.rigassatiksme.lv.

"Rīgas satiksme", izvērtējot pasažieru plūsmas un braukšanas paradumus, divas reizes gadā veic sabiedriskā transporta kustības sarakstu maiņu. Pāreja uz vasaras sarakstiem notiek 1.jūnijā, bet uz ziemas - 1.septembrī. Tad atbilstoši pasažieru plūsmām tiek mainīti atsevišķu sabiedriskā transporta kustības saraksti, vai braukšanas maršruts.

Plašāku informāciju par "Rīgas satiksmes" piedāvātajiem pakalpojumiem, maršrutu sarakstiem, biļešu veidiem un citiem jaunumiem var saņemt interneta mājas lapā www.rigassatiksme.lv vai sociālajos tīklos "twitter", "facebook", "draugiem.lv".

Svarīgākais