Vīrietis Rīgā uzvedas neadekvāti, lēkājot pa automašīnas jumtu

© Ekrānšāviņš, "Degpunkts"

Raidījums "Degpunktā" par visai dīvainu atgadījumu Rīgā netālu no tirdzniecības centra Azur, kurā automašīnas šoferis neadekvāti uzvedies pie savas automašīnas ielas malā.

Raidījuma rokās nonācis aculiecinieka video, kurā jauns vīrietis lēkā pa Audi automašīnas jumtu un kliedz “Es teicu aiztaisies!”. Pēc tam vīrietis nolemj no automašīnas izmest ārā savas personīgās mantas, kā arī mēģināt "peldēt" pa zāli.

"Kungs staigā šurpu turpu, klaigā, uzmet kādu kūleni un no sava auto bagāžnieka izlādē dažādas mantas. Tad, jau nedaudz noguris, viņš atlaižas zālienā, kas kādā mirklī, viņa prātā, acīmredzot pat pārvēršas par dīķi - vīrietim izdodas pat notēlot ko līdzīgu peldējumam pāri zālienam," izklāsta raidījums.

Pēc policijas teiktā vīrietis varētu būt bijis apreibinošu vielu reibumā vai arī tā uzvedies psihisku traucējumu dēļ. Vīrieti nogādāja mediķu aprūpē, kurā tiks veiktas nepieciešamās analīzes.

Latvijā

"Latvijas dzelzceļa" koncerns piedzīvo smagus zaudējumus, tāpēc nākas atlaist darbiniekus. Šogad darbinieku atlaišanu piedzīvojis meitasuzņēmums "LDz Cargo". Tas pārvācies uz desmitreiz mazākām telpām un pāri palikušo tehniku un mēbeles ziedojis labdarībai, kā arī vairākiem koncerna iekšējiem noteikumiem neatbilstošiem saņēmējiem, ziņo "Nekā personīga"