Kuģa kapteinis kļūst par varoni- izglābj jaunieti, kurš nolec no Akmens tilta

© F64

Portāls info.riga.lv ziņo, ka vakar vakarā no Akmens tilta nolecis jaunietis. Laimīgas sagadīšanās dēļ, pavisam netālu garām braucis kuģītis. Vīrieti izglābis kuģa "Anabella" kapteinis Vitālijs Grečuhins.

Portāls info.riga.lv sazinājās ar kuģa kapteini, kurš pastāstīja: " Biju parastā reisā un man vajadzēja pietauvoties 18:05. Tuvojoties piestātnei, es pamanīju policiju, ātro palīdzību, vienu vārdu sakot, visus iespējamos palīdzības dienestus. Man kliedza, ka pie labā borta esot slīcējs. Es paskatījos un ieraudzīju ūdenī cilvēku, uzreiz pagriezu kuģi un maksimālajā gaitā piebraucu pie viņa, pametu glābšanas riņķi. Riņķis aizlidoja apmēram metru no vīrieša, taču viņam pietika spēka to sasniegt un pieķerties."

Pēc tam kapteinis pagrieza kuģi, lai ar dzenskrūvēm nesavainotu vīrieti. Kuģis pietuvojis cilvēkam ar labo bortu. Pēc tam pasažieri kopā ar kapteini vīrieti uz borta un ievīstīja pledos.

Latvijā

Vēl viena vasara – vēl viena apgleznota siena! Ar iespaidīgu Francijas ielu mākslinieka Aéro darbu Krišjāņa Valdemāra ielā 56, Liepājā, šajā nedēļas nogalē tiks papildināts sienu gleznojumu maršruts, ko, kā ierasts, pateicībā par vēl vienu brīnišķīgu vasaru Liepājas pludmalē, dāvina pludmales kafejnīca "Red Sun Buffet", informē "Red Sun Buffet Beach Bar" līdzīpašnieks Mareks Alberts.