Rīgā jauneklis ilgstoši mocījis un fiziski iespaidojis savu draudzeni

© publicitātes

Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes darbinieki saņēma operatīvo informāciju par kādu jaunu sievieti, kuras dzīvesbiedrs, iespējams, salauzis viņai roku un sabojājis mobilo telefonu. Noziegums izdarīts 30. maijā dzīvoklī, kur abi dzīvojuši kopā - Rīgā, Stabu ielā.

Policistu rīcībā esošā informācija liecina, ka sievietes 1992. gadā dzimušais draugs pret viņu ilgstoši izturējies vardarbīgi un abu nesaskaņas nav bijis noslēpums arī apkārtējiem. Sievietei bieži bijuši labi redzami zilumi.

Vakar, 31. maijā, Rīgas Latgales iecirkņa policisti aizdomās turamo jau minētajā dzīvoklī aizturēja.

Saistībā ar notikušo uzsākts kriminālprocess par tīšu vidēja smaguma miesas bojājuma nodarīšanu. Par šādu noziegumu likumā paredzēta brīvības atņemšana uz laiku līdz trim gadiem vai īslaicīga brīvības atņemšana, vai piespiedu darbs, vai naudas sods. Tāpat vīrietim Krimināllikumā noteiktajā kārtībā nāksies atbildēt par svešas mantas tīšu bojāšanu.

Latvijā

“Man jau trīs dienas ir slikta dūša. Vemšana, galvassāpes, bezmiegs. Katru dienu, atverot e-pastu, pirmā doma – vai būs atkal jauns paziņojums no CSDD par 350 eiro sodu vai nebūs? Kopā sods jau sakrājies pāri tūkstotim, tuvojas diviem,” asaras valdīdama, man sūdzas kāda satraukta paziņa. Viņa ir izmisumā.

Svarīgākais