TRAĢISKI: Policija tur slepenībā divu sirmgalvju nāvi Rīgā

© Ekrānšāviņš, "Degpunkts"

Raidījums "Degpunktā" ziņo par kādu traģisku negadījumu Rīgā, kad dzīvoklī atrasti divu sirmgalvju līķi.

Raidījums ziņo, ka otrdien Zolitūdē kādā dzīvoklī atrasti divu pensionāru līķi ar vardarbīgām nāves pazīmēm. Nama iedzīvotāji jau nedēļu kāpņu telpā jutuši ļoti nepatīkamu smaku. Policija atsaukusies uz iedzīvotāju palīgā saucienu un pēc tam, kad neviens pie durvīm neatsaucās, glābēji dzīvoklī iekāpa pa logu.

Glābēji dzīvoklī atraduši divus nelaiķus ar vardarbīgām nāves pazīmēs. Aizdomīgi, ka dzīvoklī arī netika atrastas mājokļa atslēgas. Plašāku informāciju policija neatklāj un par notikušo arī neko nezina mājas iedzīvotāji. Policija uzsākusi kriminālprocesu.

Kaimiņi par abiem pensionāriem saka tikai labu, abi dzīvojuši saticīgi, pat pirms nedēļas nosvinot kāzu jubileju. Iedzīvotāju versija - pie sirmgalvjiem ielauzies zaglis, kurš pēc nodarītā durvis aizslēdzis, lai slēptu savas pēdas.

Latvijā

"Latvijas dzelzceļa" koncerns piedzīvo smagus zaudējumus, tāpēc nākas atlaist darbiniekus. Šogad darbinieku atlaišanu piedzīvojis meitasuzņēmums "LDz Cargo". Tas pārvācies uz desmitreiz mazākām telpām un pāri palikušo tehniku un mēbeles ziedojis labdarībai, kā arī vairākiem koncerna iekšējiem noteikumiem neatbilstošiem saņēmējiem, ziņo "Nekā personīga"