Latvijas un Vācijas ostu pārstāvji tiksies Rīgā

© wikipedia

2016.gada 19.maijā Hamburgas osta sadarbībā ar Rīgas brīvostas pārvaldi, Ventspils brīvostas pārvaldi un Liepājas SEZ pārvaldi rīko Vācijas–Latvijas jūrniecības forumu “German – Latvian Maritime Forum”.

Pasākuma mērķis ir veicināt Vācijas un Latvijas transporta un loģistikas nozares uzņēmumu sadarbību, foruma laikā pārrunājot šī brīža nozares aktualitātes, kā arī klātienē stiprinot esošos kontaktus un veidojot jaunus biznesa sakarus starp Vācijas un Latvijas ostu uzņēmumiem, transporta un loģistikas nozares pārstāvjiem. Paredzēts, ka forumu kopumā varētu apmeklēt līdz pat 250 transporta un loģistikas nozares uzņēmumu pārstāvju, tai skaitā ap 50 personām no Vācijas. Forumu ar savu klātbūtni pagodinās arī Vācijas vēstnieks Latvijā, Vācijas lielo ostu (Hamburga, Ķīle, Lībeka), Ventspils un Liepājas ostu vadības pārstāvji, Rīgas vicemērs un Rīgas brīvostas valdes priekšsēdētājs, Rīgas brīvostas pārvaldnieks.

Latvijā

Ar Latvijas Investīciju attīstības aģentūras (LIAA) atbalstu tapis seriāls "Misija latvietis", kura pirmizrāde būs skatāma šā gada 7.novembrī "LMT Viedtelevīzijā" un 14.novembrī LTV1, aģentūru LETA informēja LIAA.