Policistiem izdodas atklāt noziegumu, pārbaudot aizdomīgu riteņbraucēju

© F64

Vakar, pulksten 15.30 Rīgas reģiona kriminālpolicisti pie Dienvidu tilta pamanīja vīrieti, kurš pārvietojas ar velosipēdu, iespējams, būdams narkotiku iespaidā. Policisti aizdomīgo 1983. gadā dzimušo velobraucēju aizturēja un nogādāja Rīgas Ķengaraga iecirknī, lai veiktu ekspertīzi. Tās rezultāti apliecināja, ka viņš tiešām lietojis narkotikas

Pārbaudot velosipēda identifikācijas numuru, tika noskaidrots, ka tas pieder citai personai un ir zagts. Policijas rīcībā esošā informācija liecina, ka velosipēdu viņš bija nozadzis tajā pašā dienā no kādas kāpņu telpas Rīgā, 13. janvāra ielā. Ar zagto divriteni viņš uzreiz bija devies Ķengaraga virzienā.
Nozieguma izdarīšanā aizturētais atzinās.

Aizturētais vīrietis jau vairākas reizes sodīts par mantiskiem noziegumiem.

Saistībā ar notikušo pret 1983. gadā dzimušo vīrieti uzsākts kriminālprocess par zādzību nelielā apmērā. Ņemot vērā, ka zogot velosipēdu, vīrietis bija sabojājis kāpņu telpas margas, viņam nāksies atbildēt arī par svešas mantas tīšu bojāšanu.

Latvijā

Kovšu ezera krastā slejas turīgajiem paredzētais spa komplekss, kuru būvē par nodokļu maksātāju naudu. Šobrīd tas vairāk atgādina par lielu naudu būvētu nevajadzīgu pieminekli, jo gribētāji izmantot neatrodas. Tikmēr pašvaldība grimst parādos, jāatlaiž cilvēki, investori iet ar līkumu. Kaut kas tāds pat citviet Latgalē netiktu pieciests. Tomēr vēlētāju daļa pret to ne tikai neprotestē, bet pat atbalsta.

Svarīgākais