Pašvaldības policisti izglābj problēmu nomāktu vīrieti

© f64.lv

18.aprīlī Kurzemes pārvaldes darbinieki saņēma informāciju par kādu vīrieti, kurš pie Akmens tilta mēģina savdabīgā veidā iebrist ūdenī. Ierodoties notikuma vietā, konstatēts, ka vīrietis atrodas ūdenī un nespēj tikt krastā paša spēkiem. Piekļūt pie vīrieša nebija iespējams.

Apturēts kāds automašīnas vadītājs, kurš policijas darbiniekiem iedeva virvi. Pielietojot virvi, vīrietis izvilkts no ūdens, sniegta pirmā palīdzība, kā arī izsaukti Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta darbinieki. Veicot pārrunas ar vīrieti, noskaidrots, ka viņam dzīvē ir dažādas problēmas, ar kurām netiek galā un došanos aukstajā ūdenī redzējis kā vienīgo iespēju. Mediķi, personu hospitalizēja.

Policija izsaka pateicību izsaucējam, kā arī citām personām, kuras sniedza atbalstu un nebija vienaldzīgas.

Latvijā

Augstākā tiesa atteikusies ierosināt kasācijas tiesvedību lietā, kurā bijušajam Valsts ieņēmumu dienesta (VID) Personālvadības pārvaldes direktora vietniekam Uldim Bāram piespriests sabiedriskais darbs par apzināti nepatiesu ziņojumu par sevišķi smaga nozieguma izdarīšanu nolūkā panākt kriminālprocesa sākšanu pret noteiktām amatpersonām, noskaidroja aģentūra LETA.

Svarīgākais