Ušakovs aicina dzēst sociālajos tīklos ievietotā ar līmlenti sasietā suņa bildes

© Alex Andreev/ Facebook

Lai pasargātu attēlos redzamos bērnus, Rīgas domes priekšsēdētājs aicina sociālo tīklu lietotājus dzēst fotoattēlus, kuros redzams ar līmlenti sasietais sunītis.

“Tīmeklī šobrīd tiek plaši apspriests iespējamas ņirgāšanās par suni gadījums Vecmīlgrāvī. Šajā sakarā tiek aktīvi izplatītas suņa īpašnieku ģimenes bilde, turklāt ar visnepatīkamākajiem novēlējumiem šai ģimenei. Bildēs ir bērni, tajā skaitā bērns ratiņos, kam ir 1-1.5 gads! Beidziet izplatīt šīs bildes! Tie, kas paspēja tās pārpublicēt – izdzēsiet! Attiecībā uz bērniem tā rīkoties kategoriski nedrīkst! Ja runājam par pašu starpgadījumu – pašvaldības policija visu ir fiksējusi, rīt nodos informāciju PVD. Ja viņi konstatēs cietsirdīgu izturēšanos pret dzīvnieku, par to pienākas sods,” savā facebook profilā paziņojis Rīgas mērs.

Jau ziņots, ka cilvēkus sociālajā tīklā facebook šokējis kāds aculiecinieka stāsts. Kāds atpūtnieks pastaigājies pa mežu, kad saticis ģimeni- vīrieti, sievieti un trīs bērnus- kuriem līdzi bijis arī suns. Ģimene suni esot sasējusi ar līmlento, lai varētu tam apgriezt spalvas.

Latvijā

Aizsardzības sistēmas un Nacionālo bruņoto spēku iekšienē, ārpus komunikācijas, ir daudz lietu, kuras vajag mainīt un būs jāmaina, komentējot secinājumus pēc Krievijas drona nokrišanas Latvijas teritorijā, intervijā TV3 raidījumā "900 sekundes" sacīja Valsts prezidents Edgars Rinkēvičs.