Ar rīdzinieka karti – jaunas atlaides

© F64

No pirmdienas, 18. aprīļa, rīdzinieka kartes lietotāji varēs izmantot vairāk pakalpojumu. Atlaides tiks piešķirtas arī Mēness aptiekās, Veselības centru apvienībā un sanatorijā Jantarnij bereg.

Līdz šim rīdzinieka kartes īpašnieki varēja izmantot atlaides Rīgas Zooloģiskajā dārzā, Rīgas Dzemdību namā, Rīgas 1. slimnīcā un Rīgas 2. slimnīcā. Daļēji par piešķirto atlaižu apmēru un pakalpojumiem var izlasīt uzņēmuma Rīgas satiksme mājaslapā (sk. www.rigassatiksme.lv/lv/biletes/etalonuveidi/ridziniekakarte/), bet trešdienas pēcpusdienā tur vēl nebija ievietots Veselības centru apvienības un Mēness aptieku piedāvājums. Ar šiem uzņēmumiem laikrakstam neizdevās sazināties. Savukārt sanatorija Jantarnij bereg klientiem, kas uzrādīs savu rīdzinieka karti, piemēros 10 procentu atlaidi sanatorijas sniegtajiem medicīnas pakalpojumiem un medicīnas ceļazīmēm.

Iepriekšējie atlaižu sniedzēji piedāvā no pieciem līdz 10 procentiem lielas atlaides dažādiem pakalpojumiem. Piemēram, Rīgas Dzemdību namā var saņemt piecu procentu atlaidi par maksas palātu, Rīgas Zooloģiskajā dārzā – 1 eiro atlaidi no ieejas biļetes pamatcenas, bet visplašāko atlaižu klāstu vismaz pagaidām piedāvā Rīgas 1. slimnīcā. Pašvaldības medicīnas iestādēs sacīja, ka informācija rīdzinieka kartes īpašniekiem izvietota redzamā vietā, tajā skaitā pie kasēm.

Lai saņemtu atlaidi, rīdzinieka karte ir jāreģistrē vai jāuzrāda iestādes darbiniekam atkarībā no atlaižu sniedzēja prasībām.



Svarīgākais